woensdag 4 december 2013

DUTCH DARES #109 en ARMBANDEN

En dan is er ineens al 1 1/2 maand voorbij sinds mijn laatste blog.....ik had het druk druk druk! Allereerst met het maken van de Dutch Dares schetsen en dares waar ik nu iets op voor loop :) en als 2e met het maken van armbanden daarover zo meer.
De dare van deze maand heeft als onderwerp 'an ordinary day', ik heb deze dare een tikje anders gedaan en foto's gemaakt van een popje wat ik wil gebruiken voor mijn December Daily....achja er kan altijd wel iets te doen bij! Alle voorbeelden op het Dutch Dares blog zien er weer geweldig en gevarieerd uit en ook deze maand is er weer een superleuke RAK te winnen.....dus spreekt het onderwerp je aan doe dan gezellig mee!


En dan de armbanden....ik heb er een hobby bij en aangezien ik al snel een bak vol armbanden had heb ik besloten ze ook te verkopen en ik mag niet klagen want ik heb er al een aardig aantal verkocht! Ook maak ik ze op bestelling zodat je de kleuren zelf kunt kiezen en ook of je hem goud-of zilverkleurig wil.
Ik vind het zo leuk om te doen dat ik nu ook bezig ben met andere armbanden en wil ik ook oorbellen en kettingen gaan maken....nu alleen nog heeel veel tijd hebben :)Vind je het leuk om mijn armbanden te bekijken kan dat op mijn 'made with love by ief' facebookpagina

7 opmerkingen:

Jenneke zei

Wat maak je pràchtige armbanden, Yvonne!! Echt super mooi!
En je layout is natuurlijk ook weer een toppertje, zó origineel bedacht met dat poppetje!

XXXJenneke

Wilma zei

Wat super leuk om op deze manier de decembermaand te bekijken! Wat een scheetig poppetje, je lo is weer helemaal top en je armbanden origineel, creatief en mooi.

MirjamC zei

Je lo had ik al gezien...maar nogmaals ik vind 'm SUPER! Vind het zo leuk bedacht met het poppetje! Ja en je armbanden, ik bekijk ze ook regelmatig op je fb pagina...ze zijn stuk voor stuk prachtig!

Monique Liedtke zei

Oh wat leuk, heb je een "Elf" voor december? en? ben je al begonnen aan je daily? (ikke niet .... nooit tijd genoeg, altijd eerst iets anders te doen pffff). Je layout is weer geweldig, echt weer à la Yvon! En je armbanden zijn ook weer zo mooi! Je bent echt super crea he?!

heidi zei

Prachtige armbanden zeg, krijg ik ook weer zin van om de kralen tevoorschijn te halen...we hebben inderdaad te weinig tijd en te veel hobby's!

Petra zei

Jouw armbanden zijn al even kleurrijk als jouw layouts! Eyecandy!

Suzanna Lee zei

Wow! You have a been a busy bee! Love both the layout and the bracelets! That doll is adorable! Love the blocking in the layout!