woensdag 21 april 2010

lay out's

2 lay out's van de 2 meest belangrijkste 'mannen' in mijn leven......Sebastiaan is en blijft een super model en is nog steeds bereid om voor mij te 'poseren'.
De foto's van hem zijn gemaakt vorig jaar zomer in de Houtkamp in Leiderdorp waar toen een roofvogelshow was.

En Thomas is nog steeds heel veel met muziek bezig, op de deze foto vond ik hem echt wat weg hebben van Bob Dylan!!
De foto van Bob Dylan heb ik van het internet afgeplukt en ze allebei in zwart-wit afgedrukt.6 opmerkingen:

Ingrid Danvers zei

Beide lay-outs zijn geweldig. Leuke foto's ook van allebei.

Karin zei

Wat een gave LO's weer Yvon, je bent je stijl zeker niet verloren in de scraploze tijd :)

Heb vandaag de CmF in handen gekregen (kwam nog binnen op m'n oude adres), ook weer errug leuk jouw aandeel daar in. Ben blij dat je weer terug bent in de scrap scene!

Monique zei

Ahhh, je bent er weer!! ben helemaal geschokt!! Wat GAAF weer wat van je te horen!! Alles goed met je??? Zo te zien heb je een ontzettend leuk appartementje gevonden, geweldig uitzicht in ieder geval! En je lo's zijn weer/nog geweldig!!! Blij dat je er weer bent!!

Joke zei

Heee, wat leuk om weer wat van je te horen. Zag je l.o.'s in de CmF (herkende gelijk je stijl) en bedacht toen ook dat je blog maar weer eens moest bekijken om te zien of daar nog nieuws was. Super dat je er weer bent en je l.o.'s zijn nog/weer net zo geweldig als voorheen. Blijf dus gewoon je fan ;o)

Groetjes,
Joke Pieters

Karin zei

Hey Yvon!

Onder het motto beter laat dan nooit: Ik heb ook een zware periode achter de rug, details zal ik hier niet publiek maken maar laat ik zeggen dat er veel gebeurd is wat enigszins lijkt op jouw situatie. Ik heb ook niet veel gescrapt de laatste tijd maar het begint nu weer te komen, heb zelf nu ook m'n blog eens geupdate. Ik had gehoopt hier nog wat nieuws van jou te mogen bewonderen, ben benieuwd of je nog meer gemaakt hebt in de tussentijd, kreeg altijd wel inspiratie van jouw LO's!

Groetjes,

Karin

Anoniem zei

Hee hoi Yvonne.

Hartstikke fijn dat je er weer bent! Super dat je weer aan het scrappen bent. Zag je ook in de CmF en wow je scrapt nog net zo gaaf.

Groetjes
Wilma Blom