zaterdag 17 april 2010

lang....HEEL LANG.....geleden

Het is echt heel erg lang geleden dat ik wat op mijn blog heb 'geschreven' , maar er is ook heel erg veel gebeurt en veranderd in mijn leven!

Sinds vorig jaar juni woon ik in een erg leuk appartement(je) met een geweldig uitzicht zie de foto hier onder.......Verder heb ik echt een hele tijd niet gescrapt (had er gewoon geen zin in) maar de laatste paar weken ben ik er toch weer mee aan de gang gegaan en ik moet zeggen het bevalt me wel weer, ook heb ik weer een opdracht voor de CmF gedaan en daar is het eigenlijk weer mee begonnen!

Bij dit berichtje de eerste LO die ik na tijden weer heb gemaakt voor mij zelf en in een volgend berichtje zal ik er nog een paar laten zien.


2 opmerkingen:

Ingrid Danvers zei

Wat leuk dat je weer een berichtje plaatst en dat je weer met scrappen begonnen bent. Je weet dat ik een fan van jouw werk/stijl ben en ik heb je creaties echt gemist. Je lay-out vind ik geweldig.
Wat een heerlijk uitzicht. Helemaal nu de zomerse dagen er weer aankomen. Geniet ervan!

xoxo

Karin zei

Yvon, wat leuk wat van je te horen!! En wat leuk dat je weer een opdracht voor de CmF hebt gedaan, ik kijk nu met smart uit naar het nieuwe nummer! :)

Bij mij is ook veel gebeurd, ik ben ook verhuisd. En mijn blog loopt ook weer erg achter, al scrap ik nog wel. Zal 'm binnenkort ook eens gaan updaten.