woensdag 6 augustus 2008

EN WEER EEN SCHETS...

Tijdens mijn rondje blog's kwam ik op het blog van Monique en zag dat ze gastdesigner was voor Zarah's sketches en dat ze een onwijs leuke layout van een onwijs leuke schets had gemaakt, super Monique!!
En omdat ik het een eruuggg leuke schets vond heb ik er ook een lootje van gemaakt......hieronder eerst de schets en daar weer onder mijn uitvoering ervan.
Ik heb voor deze layout het October Afternoon papier gebruikt, aangevuld met bloemetjes van Prima, lint en chipboard van Creative Cafe, stempel van Autumn Leaves en verder knoopjes en brads.

16 opmerkingen:

Monique zei

Ha Yvonne! Bedankt voor je lieve reactie! Ik vind jouw "vertaling" van de schets weer onwijs gaaf!!! Leuk dat je 'm ook gemaakt hebt!

Tjeerd en Kiki zei

Aan inspiratie geen gebrek zie ik ;)
Leuk is 'ie weer.

Anoniem zei

Hé Yvon, jij bent lekker op dreef !! De schets ziet er heel druk uit, maar jij hebt er iets prachtigs van gemaakt !! Helemaal mooi !! En super foto's !
Groetjes Berdien

Elly zei

Die foto's zijn echt gááf!!!! Je lo is echt weer super, dat papier van October Afternoon is toch wel één van m'n favorieten hoor!
Fijn weekend!!!!!

heidi zei

Wat een mooie combinatie, pastel met wit.... die foto's van stillevens zijn prachtig, ga ik toch ook eens proberen, Yvon!
En ik ben al flink aan het sparen voor die extra lens...
Mooie layout (zoals altijd van jou)!

Karin zei

Wat een leuke LO!! Super!

Monique zei

Ha Von, leuk dat je weer langs kwam...over die lo, ik weet (weer) niet hoe dat moet, die lo vergroten bedoel ik.... vertel!

M@rjan zei

Geweldig, Yvon, ik ben echt een fan van je!!
Ga snel even kijken op Monique's blog, ben erg nieuwsgierig naar de hare.
Groetjes,

M@rjan

Zarah zei

Absolutely beautiful!! Would you mind terribly, mailing it to me at inspirascrap@gmail.com so I could put it on the blog as well? It is such an amazing LO!!

JANN-WILL zei

Erg leuk Yvon, weer eens iets anders deze kleuren (ja ik ben bevooroordeeld ik weet het, maar laten we nou eerlijk zijn, het zijn schattige kleurtjes)
leuke site van die schetsen!!!

Will

Diana zei

Wauw hij is gaaf, ik ga snel effe bij monique kijken, ben benieuwd naar haar uitvoering

De Kletskoppen-Kiki Edelman zei

Iehieff! Het is weleens tijd voor een update :)

Sonja zei

Hey Yvonne!

Ik heb iets leuks voor je op mijn blog gezet! Kom even kijken!

liefs sonja

Tjeerd en Kiki zei

Iehiefffff ga nou eens je blog gezellig bijwerken ;).
kuzzz

Ingrid zei

Ik dacht dat ik allang een berichtje had achter gelaten, maar niet dus. Dus allereerst.....wat een ontzettend leuke layout. Ik ben zo weg van jouw stijl. Ten tweede.....ik hoop dat alles goed met je gaat. Het is al zo lang stil. Hoop dat er niks vervelends aan de hand is.

Monique zei

Ieeef, wanneer kom je weer eens??? mis je!!!