donderdag 9 mei 2013

WHEN I WAS YOUNG...

Op het blog van Another Freaking Scrappy Challenge is weer een nieuwe challenge geplaatst, wat wilde jij worden toen je jong was.
Wat ik wilde worden was wel duidelijk (zoals bij zoveel jonge meisjes denk ik) Ik wilde iets met paarden doen....wat dat maakte geloof ik niet zoveel uit als het maar bij de paarden was. Ik was elk vrij uurtje op de manege te vinden. En ineens was het over en heb ik al in geen jaren meer paard gereden. Soms kriebelt het nog wel eens......lekker op het strand in de ochtend galopperend langs de zee!Ook op deze layout heb ik met inkt gesprayd, eerst met de silhouette een achtergrond van pijlen uit gesneden en deze met 2 kleuren inkt bewerkt.nog 2 detailfoto's8 opmerkingen:

Monique Liedtke zei

Ohhh, gaaf gedaan met die gemistte achtergrond! Leuk dat je die Silhouette zo vaak gebruikt! Wat een prachtige layout is dit geworden!!

Monique Liedtke zei

enne, heb je die camera nou met print en cut gedaan, met je Cameo??? Ik heb het nog nooit geprobeerd maar neem het me steeds voor ....

heidi zei

He Yvonne, ik ben veel te lang niet meer bij je komen kijken, maar wat heb je een leuke layouts gemaakt zeg! En ik kan zien dat je heel blij bent met je silhouette, leuk die woorden en titels...

Cynthia van der Wilk zei

Wat een gave layout zeg.

Eli zei

wow!!!!!!!!! this LO is simply wonderful!
Eli AFSC

Mitra Pratt zei

That layout has great contrasts and I really love all the little items you used. Such a good photo too! Thanks for playing along at AFSC!

hugs from NY!

LolĂ´ Artesanato zei

Wow, simple gorgeous!
tks for playing with us at Another Freaking Scrappy Challenge
xx
Leila

Anne Pennington zei

Yvonne - this is a gorgeous layout!! Wonderful work!!