woensdag 3 april 2013

DUTCH DARES #101

Wat een feest was het op het Dutch Dares blog! Op het Dutch Dares blog staat een lijst met wie er een prijs heeft gewonnen en dat zijn er heel wat :)
Ik heb heel 'ouderwets' alle namen van degene die gereageerd hadden op mijn blog in een bakje gestopt en daar heb ik er een uitgevist en dat is geworden......SusanneSusanne, als jij mij jou adres door geeft stuur ik jou het albumpje zo snel mogelijk toe!De nieuwe dare voor april is (favoriete) bloemen. Ik heb een layout gemaakt met mijn favo bloemen....tulpen en dan het liefste roze!!De titel heb ik voor het grootste gedeelte geborduurd, eerst het woord uitgeprint en daarna gaatjes geprikt en geborduurd.

Op het blog van Dutch Dares staan weer heel veel mooie uitwerkingen van deze dare en ook is er weer een leuke rak te winnen!

3 opmerkingen:

Susanne zei

wow ik heb de rak gewonnen...wat gaaf!

ScrapSu zei

ik heb geen idee hoe ik je kan benaderen en mijn adres kan doorgeven...groetjes Susanne die wel benieuwd is naar het boekje dat ik gewonnen heb...!!!

Monique Liedtke zei

Wat een ontzettend leuke en vrolijke layout! Ik ben ook gek op tulpen en heb ze overal in huis staan! Goed idee om ze te scrappen!