vrijdag 19 april 2013

CHALLENGE & BONKIE

Op het blog van Monique zag ik dat er bij Another Freaking Scrappy Challenge een erg leuke schets online was, ik heb deze opgeslagen en vandaag op mijn vrije dag ben ik er lekker mee aan de gang gegaan. Ook heb ik mijn Silhouette ervoor gebruikt, daar heb ik de titel en de cirkels onderop mee gemaakt.dit is de erg leuke schets!nog 2 detail foto's.....De tekst in het eerste rondje heb ik met de typmachine gemaakt en de foto's heb ik met instagram gemaakt vandaar de tekst in het middelste rondje.

7 opmerkingen:

Cynthia van der Wilk zei

Ontzettend lief.....en mooi.

groetjes,
Cynthia

Wilma Voermans zei

Hij is superleuk! Dat ruitjespapier past er zo mooi bij. Bedankt voor het meedoen bij AFSC!

Wilma zei

Hellup....loop een beetje achter op je blog. Wauw, wat een mooie lo's weet jij toch iedere keer weer te maken. Kan me voorstellen dat jij helemaal blij met met je Silhouette. Om een of andere reden vind ik het altijd geweldig leuk als jij kattenfoto's scrapt ;-)

Eli zei

Wonderful page! I love cats too.
Great use of the sketch.
Thanks for sharing.
Eli (Another Freaking Scrappy Challenge)

Monique Liedtke zei

Ohhh heeeeeeel gaaf Yvon!!! Wat leuk dat jij je wel aan de schets gehouden hebt! Ik vind m perfect bij jouw layout formaat passen! Mooi weer, je gestikte titel! (welk font gebruik jij??) en wat een schattige fotos!

kiki zei

helemaal leuk! en wat een lekker bekkie heeft Bonkie :) x

Anne Pennington zei

Yvonne - this is a sweet layout!! Love it! Thanks so much for playing along with another Freaking Scrappy Challenge - hope to see you here in May!!