dinsdag 12 maart 2013

PAGEMAPS SKETCH

Ik zag op het blog van Page Maps een erg leuke sketch, dus uitgeprint en op zoek naar een foto....ik vond er 2 en kon niet kiezen dus maar 2 layouts met de sketch gemaakt!

dit is de Page Maps sketchEn dit mijn eerste layout, ik heb een foto van mijzelf van heeeeel lang geleden erop gebruikt. En weer lekkere roze/rode kleurtjes, de cirkel onderaan heb ik met de hand geborduurd en verder heb ik ook mijn naaimachine gebruikt....natuurlijk!2 detail foto's

Voor layout 2 heb ik de musjes foto gebruikt, ik heb hem al eerder gescrapt maar ik vind hem zo ontzettend schattig! Het hartje op de foto om het pootje heb ik geborduurd.en nog wat detail foto's

6 opmerkingen:

Margot zei

prachtige lo's! supermooie details, vooral dat hartje om het pootje!

Wilma zei

Oooohhhh, wow, wat een super leuke/lieve foto's en gave Yvonne lo's! De details, kleuren, gewoon alles. Het klopt!! Top hoor.

Petra zei

De eerste lo is een schatje (jij en de lo) maar op de foto van het musje ben ik verliefd. Geweldig gedaan Yvon!

Cynthia van der Wilk zei

Wat een mooie layouts weer zeg. En inderdaad.....dat musje.....smelt, smelt.

Monique Liedtke zei

Hartstikke mooie layouts weer! Wat een gave foto van jezelf van vroeger, leuk om die eens te zien! en ja, dat musje blijft schattig, hoe vaak je m ook scrapt!

Suzanna Lee zei

Wow! You did a great job with this sketch in both cases! I love how you converted the sketch to 8.5x11. How did you get that bird so close? The little heart is a great touch!