woensdag 6 maart 2013

FEEST 100e DUTCH DARE

Trots! Op de 100e Dutch Dare. H-O-N-D-E-R-D, hoe leuk is dat! En omdat we trots zijn op deze mijlpaal maken we er een feestje van! Bij deze ben je uitgenodigd op het FEESTBLOG van de DUTCH DARES Natuurlijk hebben we inspiratie voor je in de vorm van layouts, een uitdaging waar je zelf aan mee kunt doen, een kaart-schets waarvan je de uitwerkingen op de verschillende blogs van de designteam leden kunt bekijken en als je daar rondkijkt kun je meteen meedoen aan onze BLOGHOP. Tijdens deze bloghop ga je op zoek naar letters die een woord vormen. De oplossing mail je naar dutchdares@gmail.com want we geven superleuke CADEAUS weg omdat wij jarig zijn.

Als je niet via Petra op mijn blog bent gekomen, ga (hop) dan naar het blog van Dutch Dares om daar met de bloghop te starten. Omdat ik de laatste in de rij ben hebben jullie nu alle letters verzameld....dus wens ik jullie veel succes met het uitvogelen van het juiste woord!

Bovendien geven alle leden van het DUTCH DARE DESIGNTEAM een RAK weg, gewoon omdat we het leuk vinden om eens een keertje flink uit te pakken. Om in aanmerking te komen voor het PRIJZENCIRCUS van de (10!) RAK's lees je per blog wat je daarvoor moet doen.Hieronder staat mijn uitwerking van de felicitatie kaartschets en deze heb ik speciaal opgedragen aan de 100e Dutch Dare en er daarom ook een koeien fotootje op verwerkt!

Alle Dutch Dare designteam leden hebben een layout gemaakt door een dare uit de 100 te kiezen, mijn keuze is geworden dare #69 ik HOU van holland. Ik heb hiervoor 4 foto's gebruikt die in mijn ogen echt hollands zijn en weergeven waarom ik van Holland hou!......en dan hier mijn letter en dat is de letter U

Mijn RAK die ik weg ga geven is een mini albumpje voor je 'favorite snapshots' Ik heb het albumpje zo gemaakt dat je er simpel 10 van jou favorieten foto's (10x15cm) kan inplakken, verder zitten er nog wat extra'tjes bij voor het geval je het nog wat meer wil 'aankleden'. Dus laat een berichtje achter op mijn blog voor 1 april en misschien ben jij dan wel degene naar wie ik dit albumpje opstuur en dat hoor je dan 3 april!!En als laatste wil ik nog wat foto's laten zien van mijn scrapplekje.....had graag scrapkamer willen zeggen LOL. Neehoor ik ben hartstikke tevreden met plekje in de kamer, mijn meest gebruikte spullen staan in een klein boekenkastje en de rest zit in een vaste kast die ook in de huiskamer is. Verder heb ik mijn laptop en natuurlijk mijn naaimachine altijd bij de hand!!En tot slot vinden we het natuurlijk weer hartstikke leuk als jullie meedoen met de 100e dare!!

24 opmerkingen:

Astrid zei

Gefeliciteerd wat een leuke plek heb je Yvonne, ik zit ook in de woonkamer maar dat ziet er niet zo mooi en opgeruimd uit.... Ik doe natuurlijk niet mee voor de. RAK (jammer ;) )

Monique Helfrich zei

Gefeliciteerd teamgenoot! En wat heb je leuke Dutchie creaties voor deze Dare. Die album prijs is ook zo leuk.
En wat een vrolijke kleurrijke plek om te scrappen!

eline zei

van harte gefeliciteerd. ik scrap vaak met kids in de kamer. maar me eigen plek is toch echt in een grote bergkast. ben er super blij mee heb alleen geen dag licht ( en nu geen ruimte omdat het een zooi is lol)
wat een super leuke pagina heb je gemaakt.echt Hollandse kleurtjes.

groetjes eline

Petra zei

Gefeliciteerd met ons feestje Yvonne! Jouw oer-Hollandse uitwerkingen van zowel de oude dare als de schets passen gewoonweg perfect bij de Dutch Dares. Om van te genieten. En jouw minialbum is een kunstwerk geworden, een echte Yvonne, staat je handtekening er al op!!??!! Wel doen hoor voordat je hem naar de gelukkige winaar gaat opsturen.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met de 100ste! Wat een leuke kaart heb je gemaakt. En het minialbumpje is super! Dankjewel voor de kans om dat te winnen.

BearFamily zei

Gefeliciteerd met de 100ste dare! Wat gezellig dat je gewoon een scrapplak in de kamer hebt en wat een leuke oerhollandse layout en kaart, mooi gedaan !

Margot zei

helemaal gaaf je kaartje met koe!

Mandy zei

Hey Yvonne, gefeliciteerd met onze mijlpaal! Waar te beginnen, de layout en kaart zijn TOP. Dat idee van die cijfers voor de journalingstrips ga ik schaamteloos van je kopiëren binnenkort als je het niet erg vindt ;) Je scrapplek word ik helemaal vrolijk van, zulke leuke kleuren. En ik was al fan van je werk in alle bladen zoveel jaar geleden en vandaag nog steeds, dus ERRUG jammer dat ik niet mee mag doen met de verloting van je miniboek, want hij is GEWELDIG!

D@nielle zei

Zo leuk dat de mooie layout & kaart bij elkaar passen, heel vrolijk !!

Wat heb jij een nette scrapplek maarja dat moet wel als je in de huiskamer scrapt, maar wel zo gezellig.

Ook jouw RAK is zo leuk, lucky winner !

Tamara zei

Leuke layout! Gefeliciteerd metvdutch dares. Xx Tamara

Cynthia van der Wilk zei

En tot slot ook hier even de felicitaties achter laten. Wat een geweldig plekje heb je zeg. Ik scrap ook in de woonkamer. Inderdaad niet ideaal, maar wel gezellig. En je kan gewoon tv luisteren terwijl je scrapt. ;)

Wat heb je een leuk boekje gemaakt zeg. Echt een leuke prijs.

Anja (scrappie) zei

Mooie kaart en layout heb je gemaakt zeg.

Ingen zei

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Wat een ontzettend gezellige scrapplek heb jij zeg! En je kaart met koe en hou van holland LO zijn ook helemaal leuk :-)

Jolanda zei

Gefeliciteerd teamgenoot! Leuke dare heb je uitgekozen en je layout en kaartje zijn super leuk geworden! Leuke RAK geef je weg! Je scrapplek is inderdaad heel netje en gezellig om in de huiskamer te scrappen!

Monique/bloem zei

Wat een superleuke layout en kaart heb je gemaakt. Helemaal feest en holland, super!!
Wat heb je een leuke scrapplek, heerlijke kleurtjes. Ik scrap ook in de woonkamer, maar mijn plekje is op het moment niet echt fotowaardig! :)

Wilma zei

Wat gaaf, gefeliciteerd met de 100e Dutch Dare. Jouw kaart en lo zijn gewoon TOP en zo heerlijk Hollands.
Gezellige werkplek enne je RAK ziet er o zo aantrekkelijk uit!

Hanna zei

Super leuke kaart en layout heb je gemaakt! De koe kijkt zo schattig.

Groetjes van Hanna

Angèle zei

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik heb een idee en hoop mee te doen.

Groetjes, Angèle

Sylvia zei

Gefeliciteerd met de 100e Dare! Je scrapplek is toch heerlijk, ook al heb je geen eigen kamer. Als je er je creatieve ideeën maar kwijt kunt, da's het belangrijkste!

Susanne zei

enig je Rak-boekje, die kan ik zo vullen;-)

Die foto met dat vogelpootje op de hand is ge-wel-dig! Je maakt zo'n foto never nooit meer...
Ik vind je LO's erg leuk, zet je bij mijn favorieten.

ik ga puzzelen, ciao.

Janine zei

Haha wat een gave uitwerking! Moet er echt om lachen...... Heel leuk gedaan!!!
Puzzelen maar ;-)

Else-Marie Post zei

Wat een geweldig leuke uitwerking van de dare. Mijn complimenten:) Ook ik heb een uitwerking gemaakt van de dare en sketch. Op mijn blog kun je ze vinden. scrapelsje@blogspot.nl
~Veel liefs Else-Marie~

M@risk@ zei

Van harte gefeliciteerd met jullie feestje. Wat een oerhollandse layout en kaart, heel erg mooi. Je scrapplek is weliswaar klein maar je bent van alle gemakken voorzien, ziet er heel gezellig uit. Wie wil er nu niet zo'n gaaf album winnen. Good luck for the lucky one.

Colinda zei

Van harte gefeliciteerd met jullie 100ste. Enne..jij met je LO CWS, vol. 2. Ik zag hem gelijk staan, gaaf hoor.
Groetjes Colinda