dinsdag 26 februari 2013

CHOCOLATE FONDUE

.....nog 1 hartjes layout omdat het nog februari is :) Ik heb 2 dezelfde foto's gebruikt de een in kleur en de ander heb ik in zwart-wit afgedrukt nadat ik de foto eerst in Instagram heb bewerkt. En wat een bevalling was deze lo zeg....ik vind het altijd zo leuk bij andere al die laagjes over elkaar heen en dan ook nog een beetje scheef maar o o wat vond ik dat moeilijk zeg met name dat scheve! Ook vind ik hem erg druk geworden? Ik heb bij deze lo met de hand genaait en met de machine. Als ik een beetje mijn blog berichten terug kijk is het wel erg duidelijk wat mijn favo kleurtjes zijn.....ook daar wil ik wel eens verandering in brengen maar steeds als ik papier enz bijelkaar ga zoeken liggen deze kleuren weer op tafel.....en als ik mijn huis rond kijk zie ik ook steeds die kleuren terug komen!!

4 opmerkingen:

Cynthia van der Wilk zei

Wat een mooie layout weer. Ik vind het juist zo mooi dat jij alles recht kan doen zonder het saai te laten worden. Er valt zoveel te zien. Mij lukt dat niet hoor.

Monique Liedtke zei

:) ik vind zowel het drukke als je kleuren juist heel leuk! en het scheve??? ik zie niks scheef?? Gaaf hoe je die foto bewerkt hebt! Leuk is Instagram he?
Fijn weekend!! enne, als je zin hebt om de Cameo te proberen ben je van harte welkom! Ik ben op dinsdags en vrijdags vrij ....

Suzanna Lee zei

The colors are tried and true! Why change up a good thing! Love the layout (and choc fondue!)!!

Laura zei

gefeliciteerd met jullie 100e dare.
Wat een feest zeg en wat een boel uitdagingen.

Dat word puzzelen maar heb geen idee.

Ik vind je layout erg leuk geworden en idd lekker hollands.
mooie kleuren ook.
Ikzelf heb de kaartsketch gemaakt, deze staat al op mijn blog en ik heb bij het maken aan jullie thema feest gedacht!

Ik ga meteen volger worden van je blog want je maakt er mooi dingen dat wil ik vaker zien.

Groetjes Laura