zaterdag 26 januari 2013

DRUK & RUSTIG

Met druk en rustig bedoel ik mijn 2 layouts die ik heb gemaakt...de een met veel foto's en de ander met een foto. De eerste is er een van de zomervakantie van 2012, ik had met al die sneeuw ineens zo'n zin in de zomer en mooi weer! Het sneeuwt nu gewoon weer terwijl ik deze blogpost maak! Ik heb voor deze LO 9 foto's met Instagram bewerkt en afgedrukt en daarna was de lo al bijna vol, de titel heb ik gemaakt met 2 verschillende soorten stickers.
2 detailfoto's
De 2e layout is een vrij rustige, ik vind het zelf een erg leuke foto van Floor en mij en wilde deze dan ook graag scrappen. De bloemen heb ik uit een vel pp geknipt en op deze lo een voor mijn doen kleine titel.

3 opmerkingen:

Wilma zei

Yeaaaahhh, iedere keer word ik weer blij als ik jouw lo's zie. Wat een idee zoveel foto's op 1 lo en toch nog details weten toe te voegen.
De tweede van jou en Floor is gewoon een quality lo! Gave foto en zo mooi wat je er aan toegevoegd hebt. Kostte je het geen moeite hem zo 'leeg' te laten? Dat bedoel ik niet negatief want juist omdat je dat gedaan hebt istie zooooo mooi. Ik heb er nl zelf nogal een handje van om een lo vol te gooien terwijl ik ik eigenlijk wil leren ietsjes minder herrie te gebruiken. Ben ik nog te volgen???? :-))


Cynthia van der Wilk zei

Ik vind ze beide mooi. En knap dat je zoveel foto's hebt kunnen combineren op 1 layout. Ik grijp altijd makkelijk naar 1. Met 2 heb ik al moeite.:)

Suzanna Lee zei

Lovely layouts! I love 8.5x11 pages, I'll be back often. Thanks for visiting my blog!