zaterdag 3 november 2012

FALL

Vorige weekend zijn we naar Parijs geweest wat een heerlijke en mooie stad is dat toch!! Maar....o wat was het koud dat weekend, het was zo koud dat ik er een nieuwe winterjas heb gekocht want ik was iets te optimistisch met mijn zomerjasje aan! Het is nu toch wel echt herfst hoor en daarom 2 herfst layoutjes in een voor mij afwijkend formaat, dit keer 2 'halfjes' in de maat 12x6 inch.
De eerste is van een eekhoorn in Central Park waar ik in nov. 2009 was en de ander van Sebastiaan (mijn fav. scrapmodel) toen we samen gingen wandelen in de Houtkamp in Leiderdorp. Beide layouts heb ik gemaakt met het pp van Echo Park de lijn Fall Fever en verder heb ik verschillende soorten letterstickers gebruikt.

6 opmerkingen:

MirjamC zei

bedankt voor je reactie op mijn blog:) wat een mooi scrapwerk is er op jouw blog te zien! deze herfst-lo's zijn ook helemaal leuk,prachtige eekhoorn foto...en ik herken het jongetje op de tweede lo...heeft hij niet regelmatig in creatief met foto's gestaan?

Karin zei

Hoi Yvonne,

Ik kwam weer eens een keertje op je blog kijken, wat leuk om te zien dat je weer lekker bezig bent met scrappen! Het heeft bij mij het afgelopen jaar compleet stil gelegen en het begint nu langzaam weer op te komen, krijg van jouw layouts nog meer zin om weer wat te doen!

Ik woon trouwens sinds een paar jaar in Woerden, misschien moesten we een keer een bakkie doen :)

Groetjes,

Karin

Monique Liedtke zei

Elke keer denk ik "nou koop ik geen papier meer" en dan zie ik bij jou weer zoiets gaafs en dan vliegt mijn voornemen het raam uit! Wat een super layouts! Zo veel te zien, zo veel details en dat die kleuren van het papier vind ik echt zo mooi!!! (herfstkleuren zijn mijn favoriet).
Prachtig!

Cynthia van der Wilk zei

Wow, super foto's en layouts. Top.

Petra van Osch zei

Leuk formaat Yvonne en de layouts zijn fantastisch. Telkens als ik jouw werk zie begint het bij mij te kriebelen om ook eens zo'n (voor mij afwijkend) formaat uit te proberen. Maar ik maak zelfs mijn scrapkaarten meestal vierkant... Misschien moet ik maar eens een poging doen voor de enorme stapel vakantiefoto's waar ik nog niets mee heb gedaan.

Wilma zei

Ze zijn weer helemaal gaaf Yvon!