donderdag 4 oktober 2012

DUTCH DARE oktober

Gister is er weer een nieuwe dare geplaatst bij Dutch Dares en dat was voor mij geen makelijke....gebruik minimaal 3 verschillende soorten design pp en sprayinkt/mist op je layout. Mijn layouts bestaan meestal voor een groot deel uit cardstock en dat mocht dus nu niet! Ik heb een foto gescrapt waarop Floor met een glaasje champagne staat, ze werd in september 21 jaar en dat jaar zijn we om 12 uur begonnen met een glaasje champagne. Ik heb de cijfers groot uitgeprint en daarna uitgesneden en gebruikt als mal en toen de mist op mijn layout gespray't....heel eng!! Op de layout heb ik 2 soorten pp gebruikt en met de 3e heb ik de letters beplakt.
en nog wat details
In eerste instantie had ik een andere layout, maar toen die klaar was realiseerde ik mij dat ik geen inkt/mist had gebruikt en durfde er niks meer op te doen omdat ik bang was hem te verpesten....wat een tut hé!

3 opmerkingen:

heidi zei

leuk toch, om zo eens iets heel anders te doen? Ze zijn allebei toch herkenbaar Yvonne hoor, erg mooi....

Wilma zei

Knap, mooi en creatief gedaan Yvon!!!!

Petra van Osch zei

Allebei prachtig en bijzonder. Zijn jouw titels allemaal hand(knip)werk? Als ik jouw layouts zie krijg ik helemaal zin om ons vakantiealbum in dat formaat te maken.