zaterdag 7 juli 2012

10 dingen

Afgelopen woensdag kwam er er weer een nieuwe dare op de Dutch Dares blog em ook dit was weer een hele leuke.....ik moest er even over nadenken maar kwam al snel op 10 wensen en dromen! 1 ervan kom ik gelijk op mijn layout afstrepen want een tattoo stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, het plaatje had ik al lang in mijn bezit....alleen wist ik niet goed waar ik hem zou laten zetten en.....eigenlijk durfde ik ook niet echt maar Hans had zonder dat ik het wist een afspraak voor mij gemaakt voor afgelopen vrijdag, dus zodoende is hij er toch gekomen en ben ik er blij mee!

6 opmerkingen:

Petra van Osch zei

Wat een supergave uitwerking van de Dare Yvonne, zo mooi in deze kleuren en al die verschillende lettertypes! Grappig dat die tattoo meteen kon worden afgestreept, ik ben blij dat dat niet op mijn wensenlijstje staat want ik zou het echt niet durven ;)

Cynthia van der Wilk zei

Super gaaf gedaan. Top. Bedankt voor het meedoen.

Wilma zei

Yesss een echte Yvonne. En nu gaan voor die dromen hè?!!!!

ScrapsEls zei

Heel leuk gedaan! Ik vind de layout super!

Mandy zei

Yvonne wat is 'ie ontzettend gaaf!!
De verschillende lettertypes vind ik helemaal top (vooral het woord VEEL bij scrappen hihi). En gefeliciteerd met je tattoo, wat een leuke! Bedankt voor het meedoen, groetjes Mandy

Jolanda zei

Wat een super mooie uitwerking van de dare heb je gemaakt. Mooi wensenlijstje heb je! bedankt voor je deelname.

Groetjes Jolanda