zaterdag 4 februari 2012

JAAROVERZICHT (week 4)Deze week ging ik weer aan het werk en het viel me 100% mee hoesnel ik op mijn werk ben van deur naar deur is het ongeveer 45 min en het is toch wel vreselijk handig dat ik een fiets op station Leiden heb gestald!! Hans heeft een klarinet gevonden op werk en probeert nu uit allemacht klarinet te spelen.....en dat doet erg zeer aan je oren haha. Ook hebben we een nieuwe wasmachine besteld maar deze was niet op voorraad dus daar moeten we nog een paar weekjes op wachten maar ach wat in het vat zit verzuurd niet toch! Zaterdagavond had ik een gezellig avondje met mijn collega's en zijn we wezen bowlen en steengrillen mmmm lekker. En zondag was gewoon een lekkere luier dag vooral voor Floor die naar een feest geweest was en zondag heerlijk met een dekentje op de bank lag!

Yvonne

2 opmerkingen:

Danielle zei

Hi Yvonne! Remember me? Ik ben zelf een paar jaartjes uit het scrappen geweest, maar afgelopen zomer eindelijk alles weer opgepakt. Leuk je gevonden te hebben, hoop dat alles goed met je gaat.....aan je project life te zien lijkt het daar wel op ;-)
Groetjes,
Danielle

heidi zei

Leuke layout van Bonkie, en zo op je weekverslag te zien is-ie ondertussen al een hééél stuk groter! Je maakt er een hoop werk van met je jaarboek, ik denk dat ik minder tekst en meer foto's had, ik heb een beetje gesmokkeld...