maandag 11 februari 2008

ZOMERSE FOTO!!

Met dit heerlijk weer overdag vond ik het wel tijd voor een lekkere zomerse foto, deze foto is gemaakt in Parijs door Floor en dat heeft ze heel goed gedaan vind ik!! Ik sta niet zo vaak samen met mijn zusje op de foto dus dat maakt het extra leuk!!Ik heb voor deze layout het valentijn papier van Doodlebug gebruikt en verder nog papier van Making Memories en Heidi Grace en......natuurlijk de naaimachine ik kan geen layout meer zonder doen soort van verslaving dus!!!

6 opmerkingen:

JANN-WILL zei

Ja hoor ik zat er al op te wachten, ik vind hem helemaal leuk,
en de zusjes ook!!!!!!

Ingrid zei

Wat een gave layout! Jij hebt zo'n geweldige scrapstijl. De layouts van jou en Wilma zijn altijd m'n favoriet in de CmF. Deze layout sla ik op in m'n favorieten mapje, want ik vind 'm een lift waard. Bedankt voor de inspiratie!

Gèraldine zei

Mooie foto, je kunt wel zien dat jullie zusjes zijn, maar dat hoor je misschien wel vaker ;-)
En ik ook bewonder keer op keer jouw LO's, inderdaad eentje om een keer lekker te liften of in een broertjes variant te maken??!

wbg zei

Vind hem super leuk! Een echte Yvon!
Leuke zussen zijn jullie;)

Elly zei

Echt helemaal super!!! Heerlijk hè, om een zusje te hebben! Ik heb er drie en vroeger waren we nou niet altijd even lief voor elkaar, maar nu we wat ouder (en wijzer) geworden zijn hebben we een hele goede band met elkaar.

Birgit zei

Super LO!